O nama

Poštovani,

Zadovoljstvo mi je da Vam prezentujem poslovnu ideju "MSK Consulting" doo, da Vas potaknem na razmišljanje, da Vas pozovem na upoznavanje i saradnju.

Iz želje i potrebe, razuma i ambicije, osnovano je privredno društvo "MSK Consulting" doo Mrkonjić Grad sa ciljem da bude partner malim i srednjim privrednim društvima i preduzetnicima registrovanim na teritoriji Republike Srpske/Bosne i Hercegovine kojima u svakodnevnom radu angažovanje uobičajenih formi podrške, ili sopstvenih stručnih službi, nije rentabilno, društvima koja ne osjećaju minimalnu sigurnost u svakodnevnom poslovanju.

Privredno društvo ima svoj život, od osnivanja, preko faza rasta i razvoja, do gašenja. U tom životu, svakodnevno je u potrebi i prilici, da zaključuje pravne poslove (od najjednostavnijeg do najkompleksnijih poslova) i sve bez adekvatne podrške. Najčešće bez ikakve!

Poslovne nedaće, na koje svakodnevno nailazimo, nisu samo plod "zle sreće", više sile, svjetske ekonomske krize i sličnih pošasti, koje svakako imaju svoje mjesto na listi neprijatelja normalnom poslovanju, to su samo dijelovi mozaika i to oni koje mi sami ne kreiramo. Međutim, ni ono što bismo mogli, ne radimo! Alate koji su nam pri ruci, ne koristimo! Znanja koja su nam dostupna, ne vidimo! Šanse koje imamo propuštamo.

Mi smo školovani i obrazovani, naučeni i zainteresovani da radimo stručno, da budemo brana neznanju, rđavom iskustvu, "poslovnim prijateljstvima". Nelogičnostima.

To je upravo naša ideja, potaknuti privredna društva u Republici Srpskoj/Bosni i Hercegovini na bolje i sigurnije poslovanje.

Želimo Vam na potrebu ukazati, želimo Vam priliku pružiti!

Pravni sistem, finansijsko poslovanje, informacione tehnologije, vizuelni identitet društva, i šta sve još ne, u mnoštvu nedorečenosti, loše i različite prakse.

Kako se snaći? Osnivač društva, ili direktor, Sve Znaju? Ili možda knjigovođa? Neko iz "Opštine", ili rodbine?

Ovo jesu moguća rješenja, ali ne mogu biti, i nisu uvijek kvalitetna!


Ukoliko dijelimo gore navedene vrijednosne sudove, ukoliko niste o ovom razmišljali prvi put čitajući ove redove, ukoliko i sami mislite da treba sigurnije, da treba bolje, pozivam Vas da se upoznamo. Pozivam Vas da razgovaramo, da (po)dijelimo Ideje, potrebe, stremljenja. Ako shvatimo da ima smisla, pozivam Vas da sarađujemo.


Srdačno,
Milan S. Kajtez, dipl. pravnik
Osnivač i prokurista Društva

Usluge

Cilj nam je da stručnim znanjima i savjetima budemo podrška malim i srednjim privrednim društvima i preduzetnicima kako bi njihovo svakodnevno poslovanje bilo ležernije i sigurnije.

Reference

U kratkom roku stekli smo povjerenje značajnog broja pravnih lica sa kojima u svakodnevnom radu ostvarujemo pozitivna iskustva.

On-line savjetovanje

Treba Vam konkretan savjet ili pomoć? Na svaki Vaš upit odgovorićemo u najkraćem razumnom roku.